Aldrig for sent dr

‘Aldrig for sent’-psykologen: Vi skal turde tage familie …

‘Aldrig for sent’-psykologen: Vi skal turde tage familie-konflikterne | Psykologi | DR

31. maj 2016 — Tal højt om familiens konflikter, lyder rådet fra psykolog Ulla Dyrløv, det for tiden kan ses i DR1-programmet, ‘Aldrig for sent’.

Tal åbent om konfliktfyldte familieforhold. Tier vi, sker der ingenting, siger psykolog Ulla Dyrløv.

Johan fra ”Aldrig for sent”: Jeg føler, jeg har levet på en løgn

Johan fra ”Aldrig for sent”: Jeg føler, jeg har levet på en løgn | Psykologi | DR

12. jun. 2017 — Med hjælp fra familiepsykolog Ulla Dyrløv, i DR1-programmet ”Aldrig for sent”, skal de mødes på neutral grund i et sommerhus for at finde ud …

31-årige Johan havde, indtil han var 25, ingen kontakt med sin far. Ifølge Johans mor, så ønskede faderen nemlig ikke at være hans far. Men sandheden var en anden.

Familiepsykolog Ulla Dyrløv: Nødvendigt at gå hårdt til … – DR

Familiepsykolog Ulla Dyrløv: Nødvendigt at gå hårdt til forældrene i familiekonflikter | Psykologi | DR

21. sep. 2017 — I tv-programmet ”Aldrig for sent” skal psykolog Ulla Dyrløv hjælpe familiemedlemmer, der har brudt kontakten, med at finde hinanden igen.

Hun er blevet kritiseret for at gå for hårdt til forældrene i DR1-programmet “Aldrig for sent”. Men det er sådan set med fuldt overlæg, understreger Ulla Dyrløv

Foreningen Far – DR ALDRIG FOR SENT – Facebook

DR ALDRIG FOR SENT: NYE MEDVIRKENDE Hver femte dansker har på grund af en konflikt mistet kontakten til et eller flere af sine nærmeste familiemedlemmer.

DR1 – I ‘Aldrig for sent’ kunne Per ikke opfylde Louises…

Vi elsker sport! Følg DR Sporten og få seneste nyt fra og om de største danske samt internationale… Recent Post by Page.

Man kan nemt håne »Aldrig for sent« – men det er knaldgodt …

Man kan nemt håne »Aldrig for sent« – men det er knaldgodt fjernsyn

13. jun. 2017 — Man kan nemt håne et program som »Aldrig for sent« for føleri og … Anden og første sæson af »Aldrig for sent« kan streames fra dr.dk …

Man kan nemt håne et program som »Aldrig for sent« for føleri og sentimentalitet, men så lukker man øjnene for den forvandling, der sker for de familier, for hvem det lykkes at opnå forsoning.

DR Aldrig for sent – MyPressWire

DR Aldrig for sent

8. jun. 2016 — DR programmet, Aldrig for sent, har fået mange henvendelser fra fædre, der savner deres voksne børn. Konfliktfyldte forhold, hvor de voks..

DR programmet, Aldrig for sent, har fået mange henvendelser fra fædre, der savner deres voksne børn. Konfliktfyldte forhold, hvor de voks..

Det er aldrig for sent – Filmstriben

Filmstriben – Det er aldrig for sent

Han opfører sig ubehøvlet overfor alle, også den jævnaldrende nabo, sangerinden Leah. Da hans udstødte søn pludselig dukker op med sin 11-årige datter Sarah og …

Keywords: aldrig for sent dr